23.01.2010 06:00
asi 60 minut
4 kotlety, šálek vývaru, olej, cubule, lžičku sladké papriky, 2-3 stroužky česneku, drcený kmín, 500g kysaného zelí, 0,3l smetany, lžíci hladké mouky.
Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem. Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.
Hospodská klasika
Autor: Jana Remkova
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Klement
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz