Recepty - Sikulské žebírko

23.01.2010 06:00

Příprava

asi 60 minut

Suroviny:

4 kotlety, šálek vývaru, olej, cubule, lžičku sladké papriky, 2-3 stroužky česneku, drcený kmín, 500g kysaného zelí, 0,3l smetany, lžíci hladké mouky.

Postup:

Kotlety naklepeme, nařízneme, osolíme a na oleji po obou stranách dozlatova opečeme. Vyjmeme je, do tuku přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme ji, zasypeme paprikou, zalijeme vývarem, okořeníme česnekem utřeným se solí a drceným kmínem. Přidáme nakrájené zelí a kotlety a společně dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali mouku, přisolíme.

Poznámka:

Hospodská klasika

www.toprecepty.cz

Autor: Jana Remkova

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz