13.10.2009 06:00
400g špaget, 1kg oloupaných rajčat, 1dl olivového oleje, 200g černých oliv s peckou (i bez), 2 stroužky česneku, 50g kapary, sůl, 1 sušená feferonka, petrželka čerstvá
Špagety uvaříme (vodu solíme až začne vřít) cca 10 minut. Sós na špagety připravíme takto: Na pánev nalijeme olivový olej rozehřejeme, přidáme černé olivy, kapary, česnek prolisovaný, feferonku a nakrájená rajčata, osolíme, a podusíme. V případě potřeby podlijeme trochou vody. Až se rajčata rozvaří přidáme snítku usekané petržele. Sós vmícháme do špaget a podáváme.
K pití doporučuji víno.
Autor: www.toprecepty.cz
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz