Recepty - Treska zapečená se špenátem

09.11.2009 06:00

Porce

4

Příprava

30 min

Suroviny:

400 g tresky filety 1 mražený špenát 4 vejce 4 stroužky česneku lžička soli, špetka kmínu plátek másla a 2 lžíce oleje

Postup:

Posolené a pokmínované filety z tresky zlehka osmahneme na pánvi na oleji zhruba 8 min. Skleněnou zapékací misku vymažeme máslem. Rozehřátý osolený špenát a rozetřený česnek promícháme. Do skleněné mísy dáme špenát, tresky i se šťávou a klepneme 4 vejce. Pečeme v troubě 20 min.

Poznámka:

 

Autor: heli3

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.05.2024

Svátek má Ivo

Citát pro dnešní den

Moudrost je třeba néjen získat, ale i používat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz