28.07.2009 07:00
500 g pangase, 1 velká oranžová paprika, 3 jarní cibulky, 2 větší rajčata, 150 ml bílého suchého vína, čerstvá bazalka, olivový olej, lžíce másla, sůl, pepř, citron
Filety osušíme,zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme pokrájená rajčata, / lepší jsou oloupaná / a bazalku. Na závěr zjemníme šťávu máslem.
Podáváme s vařeným bramborem s pažitkou.
Autor: maris
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Emílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz