Pangas na víně se zeleninou a bazalkou

28.07.2009 07:00

Pangas  na víně se zeleninou a bazalkou

Suroviny:

500 g pangase, 1 velká oranžová paprika, 3 jarní cibulky, 2 větší rajčata, 150 ml bílého suchého vína, čerstvá bazalka, olivový olej, lžíce másla, sůl, pepř, citron

Postup:

Filety osušíme,zakápneme citronem a zprudka opečeme na oleji. Osolíme, opepříme, podlijeme polovinou vína a necháme ho vyvařit. Přidáme nakrájené cibulky, papriky, podlijeme zbytkem vína a dusíme doměkka. V polovině dušení přidáme pokrájená rajčata, / lepší jsou oloupaná / a bazalku. Na závěr zjemníme šťávu máslem.

Poznámka:

Podáváme s vařeným bramborem s pažitkou.

www.toprecepty.cz

Autor: maris

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 24.11.2024

Svátek má Emílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz