28.09.2009 06:00
150 g šampiňónov, 2 rožky alebo žemle, 1 vajce, trocha mlieka, 1 lyžica sekanej petržlenovej vňate, olej, soľ, strúhanka na zahustenie
Šampiňóny nasekáme na drobno a na oleji krátko podusíme. Rožky narežeme na kocky a zvlhčíme mliekom. Pridáme vychladnuté huby, vajce, vňať, soľ, premiešame a zahustíme strúhankou. Z hmoty tvarujeme malé knedlíčky, ktoré zavárame do vriacej polievky a varíme cca 5 minút.
Knedlíčky sa hodia do vývarov a hubových, ale aj zemiakových polievok.
Autor: tejaja
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz