Recepty - Bramborový guláš s růžičkovou kapustou a bůčkem.

15.10.2009 06:00

Suroviny:

300g vepřového bůčku, 300g růžičkové kapusty, 750g syrových brambor, sůl, pepř, 2-3 stroužky česneku, cibule, 80g tuku, asi 40g mouky.

Postup:

Bůček nakrájíme na kostky a podlitý osolenou vodou ho udusíme. Ve větším hrnci osmahneme na tuku kolečka cibule, přidáme půlené kapustičky, bůček a kostky brambor. Podlijeme a dusíme, až je vše měkké. Dochutíme pepřem a solí. Zahustíme jíškou, dobře povaříme a úplně na konec ochutíme česnekem.

Poznámka:

 

Autor: cathleen

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 04.05.2024

Svátek má Květoslav

Citát pro dnešní den

Aby ses mohl poučit ze svých chyb, musíš si nejprve své chyby umět přiznat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz