15.10.2009 06:00
300g vepřového bůčku, 300g růžičkové kapusty, 750g syrových brambor, sůl, pepř, 2-3 stroužky česneku, cibule, 80g tuku, asi 40g mouky.
Bůček nakrájíme na kostky a podlitý osolenou vodou ho udusíme. Ve větším hrnci osmahneme na tuku kolečka cibule, přidáme půlené kapustičky, bůček a kostky brambor. Podlijeme a dusíme, až je vše měkké. Dochutíme pepřem a solí. Zahustíme jíškou, dobře povaříme a úplně na konec ochutíme česnekem.
Autor: cathleen
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz