Recepty – Mexické fazole

10.08.2009 06:00

Recepty – Mexické fazole

Porce

4

Suroviny:

750 g tmavej fazule /sterilizovanej, alebo dopredu namočenej a uvarenej/, 1 väčší paradajkový pretlak, 2 lyžice kečupu, 3 strúčiky cesnaku, 2 cibule, 500g zeleninového leča /alebo čerstvých paradajok a papriky/, soľ, worcesterská omáčka, 1 kocka mäsového bujónu, 1 lyžička chilli korenia, 2 lyžice hladkej múky

Postup:

Nasekanú cibuľu a pretlačený cesnak opečieme krátko na oleji. Pridáme kečup, pretlak, lečo a fazuľku a chvíľu podusíme. Ak použijeme čerstvú zeleninu, chvíľu ju podusime podľa postupu ale bez fazuľky, tú pridáme az bude zalanina napoly udusená. Podľa chuti osolíme ochutíme bujónom, worcestrom, chilli korením, necháme prevrieť a zahustíme múkou rozmiešanou v troške vody. Opäť necháme prejsť varom a podávame. Servírujeme s chlebom, pečivom, bagetou, podľa chuti každého.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: tejaja

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 22.11.2024

Svátek má Cecílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz