31.01.2010 06:00
4
30 minut
600 g pangasia, sůl, olej na smažení Těstíčko : 150 g jemně nastrouhaného eidamu, 2 vejce, 1 dcl mléka, 100 g hladké mouky, 150 g solamylu, 1 hrst posekané kudrnky, sůl, pepř
Pangasia necháme rozmrznout, osolíme a jednotlivé filety obalujeme v těstíčku z uvedených surovin. Z těstíčka rovnou na pánev do rozpáleného oleje a smažíme do zlatova.
Jako přílohu jsem dělala šťouchané brambory s orestovanou mrkví a zelenou částí lahůdkové cibulky - na trošce másla orestovat na jemno nastrouhaný kousek mrkve a kolečka zelené natě z cibulky a vmíchat do rozšťouchaných uvařených brambor. Zjemnit troškou teplého mléka.
Autor: dzungila
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz