Recepty – Švédské fazole

20.08.2009 06:00

Recepty – Švédské fazole

Porce

3–4 porce

Příprava

30 min.

Suroviny:

300 g bílých fazolí 1 dl sladké smetany 1 velká cibule sádlo na osmažení cibule sůl pepř

Postup:

Den předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka. Do fazolí přidáme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibuli, sůl a pepř, smetanu a promícháme. Ještě případně dochutíme a podáváme s uzeným masem.

Poznámka:

Zdroj: Vaří šéfkuchař – švédská kuchyně Tímto způsobem udělané fazole jsou moc dobré, znám ještě podobný recept, ale se zakysanou smetanou, ale tyhle švédské fazole nám chutnají víc, jsou takové jemnější.

www.toprecepty.cz

Autor: HankaPu

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 25.11.2024

Svátek má Kateřina

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz