20.08.2009 06:00
3–4 porce
30 min.
300 g bílých fazolí 1 dl sladké smetany 1 velká cibule sádlo na osmažení cibule sůl pepř
Den předem namočené fazole uvaříme ve vodě do měkka. Do fazolí přidáme drobně nakrájenou, na sádle osmaženou cibuli, sůl a pepř, smetanu a promícháme. Ještě případně dochutíme a podáváme s uzeným masem.
Zdroj: Vaří šéfkuchař – švédská kuchyně Tímto způsobem udělané fazole jsou moc dobré, znám ještě podobný recept, ale se zakysanou smetanou, ale tyhle švédské fazole nám chutnají víc, jsou takové jemnější.
Autor: HankaPu
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Kateřina
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz