03.02.2010 06:00
2 porce
250 g vepřových játer, olivový olej, 1 dcl červeného vína, 1 PL worcestru, 1 PL sójovky, kousek pórku, chilli, kečup, plnotučná hořčice
Očištěná játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek, kečup a hořčici. Chvilku podusíme a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky, rýže nebo pečivo. Dobrou chuť.
Recept přišel mailem, ale už je trochu upravený.
Autor: Paprika
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Štěpán / 2.svátek vánoční
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz