Recepty - Rychlá játra s pórkem

03.02.2010 06:00

Porce

2 porce

Suroviny:

250 g vepřových játer, olivový olej, 1 dcl červeného vína, 1 PL worcestru, 1 PL sójovky, kousek pórku, chilli, kečup, plnotučná hořčice

Postup:

Očištěná játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek, kečup a hořčici. Chvilku podusíme a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky, rýže nebo pečivo. Dobrou chuť.

Poznámka:

Recept přišel mailem, ale už je trochu upravený.

Autor: Paprika

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 19.04.2024

Svátek má Rostislav

Citát pro dnešní den

Zázrak není létat vzduchem nebo chodit po vodě, ale chodit po zemi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz