Recepty - Rychlá játra s pórkem

03.02.2010 06:00

Porce

2 porce

Suroviny:

250 g vepřových játer, olivový olej, 1 dcl červeného vína, 1 PL worcestru, 1 PL sójovky, kousek pórku, chilli, kečup, plnotučná hořčice

Postup:

Očištěná játra nakrájíme na plátky a opečeme po obou stranách na oleji. Zalijeme červeným vínem, přidáme worcestrovou a sójovou omáčku. Okořeníme chilli a pepřem. Krátce podusíme a přidáme očištěný a na kolečka nakrájený pórek, kečup a hořčici. Chvilku podusíme a ihned podáváme. Jako příloha jsou vhodné hranolky, rýže nebo pečivo. Dobrou chuť.

Poznámka:

Recept přišel mailem, ale už je trochu upravený.

Autor: Paprika

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.12.2024

Svátek má Žaneta

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz