01.09.2009 06:00
1
20 min
5 porce kapra, 40 g rajčatového protlaku, 1/2 cibule, 1 větší kyselá naložená okurka, červená paprika, 1 feferonka, olej, citronová šťáva, sůl, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sladká mletá paprika.
kapra očistíme a pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli proležet, pak osušíme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme paprikou a pepřem. Kapra opečeme na mírném ohni z obou stran. Dáme na talíř a na stejném oleji opečeme půlkolečka cibule a zalijeme několika lžicemi vody. Vmícháme rajský protlak, okurky, kapii a feferonky. krátce podusíme a nalijeme na kapra. Necháme proležet několik hodin v lednici a podáváme chlazené s pečivem.
Zdroj: Kuchařka snadno, lehce, zdravě
Autor: Boubelinda
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Cecílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz