Recepty – Pikantní kapr

01.09.2009 06:00

Recepty – Pikantní kapr

Porce

1

Příprava

20 min

Suroviny:

5 porce kapra, 40 g rajčatového protlaku, 1/2 cibule, 1 větší kyselá naložená okurka, červená paprika, 1 feferonka, olej, citronová šťáva, sůl, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sladká mletá paprika.

Postup:

kapra očistíme a pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli proležet, pak osušíme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme paprikou a pepřem. Kapra opečeme na mírném ohni z obou stran. Dáme na talíř a na stejném oleji opečeme půlkolečka cibule a zalijeme několika lžicemi vody. Vmícháme rajský protlak, okurky, kapii a feferonky. krátce podusíme a nalijeme na kapra. Necháme proležet několik hodin v lednici a podáváme chlazené s pečivem.

Poznámka:

Zdroj: Kuchařka snadno, lehce, zdravě

www.toprecepty.cz

Autor: Boubelinda

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 15.05.2024

Svátek má Žofie

Citát pro dnešní den

Člověk je chudákem teprve, když už nic nechce.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz