Recepty – Pikantní kapr

01.09.2009 06:00

Recepty – Pikantní kapr

Porce

1

Příprava

20 min

Suroviny:

5 porce kapra, 40 g rajčatového protlaku, 1/2 cibule, 1 větší kyselá naložená okurka, červená paprika, 1 feferonka, olej, citronová šťáva, sůl, 4 stroužky česneku, mletý pepř, sladká mletá paprika.

Postup:

kapra očistíme a pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli proležet, pak osušíme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem, posypeme paprikou a pepřem. Kapra opečeme na mírném ohni z obou stran. Dáme na talíř a na stejném oleji opečeme půlkolečka cibule a zalijeme několika lžicemi vody. Vmícháme rajský protlak, okurky, kapii a feferonky. krátce podusíme a nalijeme na kapra. Necháme proležet několik hodin v lednici a podáváme chlazené s pečivem.

Poznámka:

Zdroj: Kuchařka snadno, lehce, zdravě

www.toprecepty.cz

Autor: Boubelinda

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 22.11.2024

Svátek má Cecílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz