Recepty – Zapékanky

02.09.2009 06:00

Recepty – Zapékanky

Porce

4

Příprava

35 minut

Suroviny:

20 dkg mletého vepřového masa, 1/2 sklenice boloňské omáčky, 1 malá sklenice zeleninového sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, olej 4 střední francouzské bagety, 20 dkg eidamu, 1 střední pórek, 4 lžíce sterilované červené kapie

Postup:

Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat. Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem. Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečícím papírem. Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů zapéct asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie. Ještě zapečeme do zlatova.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: dzungila

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 29.04.2024

Svátek má Robert

Citát pro dnešní den

Lidé pro samé žití zapomínají žít.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz