02.09.2009 06:00
4
35 minut
20 dkg mletého vepřového masa, 1/2 sklenice boloňské omáčky, 1 malá sklenice zeleninového sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, olej 4 střední francouzské bagety, 20 dkg eidamu, 1 střední pórek, 4 lžíce sterilované červené kapie
Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat. Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem. Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečícím papírem. Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů zapéct asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie. Ještě zapečeme do zlatova.
Autor: dzungila
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Cecílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz