Recepty – Zapékanky

02.09.2009 06:00

Recepty – Zapékanky

Porce

4

Příprava

35 minut

Suroviny:

20 dkg mletého vepřového masa, 1/2 sklenice boloňské omáčky, 1 malá sklenice zeleninového sterilovaného leča, 4 lžíce kečupu, olej 4 střední francouzské bagety, 20 dkg eidamu, 1 střední pórek, 4 lžíce sterilované červené kapie

Postup:

Mleté maso opékáme na trošce oleje tak dlouho, až se od sebe začne oddělovat. Přilijeme boloňskou omáčku, zcezené lečo, kečup a asi 10 minut provaříme. Poté rozmixujeme ponorným mixérem. Bagetky přepůlíme, každou půlku ještě podélně rozřízneme a naskládáme je vedle sebe na plech, vyložený pečícím papírem. Poklademe masovou směsí a dáme do vyhřáté trouby na 200 stupňů zapéct asi na 10 minut. Vyjmeme z trouby a každý kousek bagetky posypeme promíchanou směsí z nastrouhaného eidamu, koleček pórku a proužků kapie. Ještě zapečeme do zlatova.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: dzungila

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.05.2024

Svátek má Přemysl

Citát pro dnešní den

Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku je světlo.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz