25.09.2009 06:00
250 g. hrušek, 6 vajec, 250 g. cukru, 3 lžíce mandlového likéru, 1 lžíci kakaa, 75 g. krupice, 125 g. mletých mandlí, 50 g. mandlových lupínků, 3 lžíce meruňkové marmelády, 150 g. čokolády na polevu
Ušleháme žloutky a 125 g. cukru, vmícháme likér, kakao, krupici, mandle a na kostičky nakrájené hrušky. Bílky ušleháme se zbylým cukrem a opatrně vmícháme do těsta. Nalijeme do dortové formy a upečeme ( 200°C) 45 minut. Po vychladnutí potřeme rozehřátou marmeládou a polijeme čokoládovou polevou na konec posypeme mandlovými lupínky.
Autor: www.toprecepty.cz
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Cecílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz