27.12.2009 06:00
250 g pečeného kuřecího masa (například obrané zbytky z pečeného nebo grilovaného kuřete) 250 g flíčků 2-3 zelené cibulky 2 stroužky česneku 1 směs "Francouzské brambory" od Kotányi 2 vejce 200 ml smetany ke šlehání
Flíčky uvaříme v osolené vodě "na skus" a smícháme s pokrájenými kousky kuřecího masa, kolečky cibulky a nastrouhaným česnekem. Osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Povrch uhladíme a přelijeme směsí, kterou jsme vyrobili našleháním smetany, vajec a Kotányi směsi na francouzské brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 30-40 minut.
Autor: Eliza
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz