Recepty - Smetanové flíčky s pečeným kuřecím masem

27.12.2009 06:00

Suroviny:

250 g pečeného kuřecího masa (například obrané zbytky z pečeného nebo grilovaného kuřete) 250 g flíčků 2-3 zelené cibulky 2 stroužky česneku 1 směs "Francouzské brambory" od Kotányi 2 vejce 200 ml smetany ke šlehání

Postup:

Flíčky uvaříme v osolené vodě "na skus" a smícháme s pokrájenými kousky kuřecího masa, kolečky cibulky a nastrouhaným česnekem. Osolíme, opepříme a vložíme do zapékací misky. Povrch uhladíme a přelijeme směsí, kterou jsme vyrobili našleháním smetany, vajec a Kotányi směsi na francouzské brambory. Vložíme do trouby vyhřáté na 220°C a pečeme 30-40 minut.

Poznámka:

 

Autor: Eliza

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.12.2024

Svátek má Žaneta

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz