12.12.2009 06:00
uzená žebírka 1 cibule 3 mrkve 1 větší petržel sůl, zavářka
Uzená žebírka vložíme do papinového hrnce, přidáme mrkve, petržel a cibuli a zalijeme asi třemi litry studené vody, snad trošku osolíme. Já osolila až se polévka uvařila. Jakmile začne polévka v hrnci vřít, tak ji necháme vařit asi 30 minut a pak vypneme a necháme dojít. Budeme mít jistotu, že se maso bude krásně rozpadat. Polévku přecedíme, dáme vařit, zavaříme zavářku a mezitím si uvařenou zeleninu nakrájíme na kostičky, maso obereme a rovněž nakrájíme, vše necháme v hrnci prohřát, popřípadě dosolíme a můžeme podávat.
Autor: ivulinka
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz