Recepty - Polévka z uzených žebírek

12.12.2009 06:00

Suroviny:

uzená žebírka 1 cibule 3 mrkve 1 větší petržel sůl, zavářka

Postup:

Uzená žebírka vložíme do papinového hrnce, přidáme mrkve, petržel a cibuli a zalijeme asi třemi litry studené vody, snad trošku osolíme. Já osolila až se polévka uvařila. Jakmile začne polévka v hrnci vřít, tak ji necháme vařit asi 30 minut a pak vypneme a necháme dojít. Budeme mít jistotu, že se maso bude krásně rozpadat. Polévku přecedíme, dáme vařit, zavaříme zavářku a mezitím si uvařenou zeleninu nakrájíme na kostičky, maso obereme a rovněž nakrájíme, vše necháme v hrnci prohřát, popřípadě dosolíme a můžeme podávat.

Poznámka:

 

Autor: ivulinka

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 27.12.2024

Svátek má Žaneta

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz