24.12.2009 06:00
300 g játra - ja som dala kuracie pečienky 3 ks menšie surové zemiaky 3 vajcia soľ čierne korenie olej na smaženie
Pečeň pomelieme, zmiešame s jemne nastrúhanými zemiakmi a žĺtkami, osolíme, okoreníme, vmiešame vyšľahaný sneh z bielkov. Necháme odstáť a lyžicou vkladáme placky do rozpáleného oleja, smažíme z oboch strán. Podávame napr. so zemiakovou kašou, nejakou omáčkou a pod.
Dnes som mlela pečienku na játrové knedlíčky (pomletú pečeň v menších dózach zamrazím) a spomenula som si na:http://www.toprecepty.cz/recept/8218-%C5%9Alehane-... , tak ma to inšpirovalo a je na svete nový recept, odskúšala som na večeru. Budem rada, ak mi niekto pomôže s názvom, neviem, ako to nazvať...
Autor: magdalenka
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Žaneta
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz