Doprava věc veřejná!

01.06.2011 15:11

Společnost  INCHEBA Praha, významný organizátor veletrhů v České republice, vyzvala otevřeným dopisem ze dne 31.5.2011 všechny evropské výrobce autobusů k „součinnosti“ při hledání nových cest, které by ve svém důsledku měly pomoci k obnově  autobusového vozového parku českých a východoevropských dopravců. Mezinárodní veletrh CZECHBUS 2011, který se uskuteční na podzim v Praze, bude významným setkáním profesionálů -  výrobců autobusů, výrobců doplňků a dílů, dopravců a zástupců státní správy.

Veletrhu se jako vystavovatelé zúčastní:  SCANIA, TURANCAR - ISUZU, SOLBUS - BEULAS, TEDOM, SKD TRADE, KHC Bus, MAVE, Pražská plynárenská, KonekTel, MAHA Consulting, Pilkington AGR, ANVI TRADE, HOMOLA, NIMDA CZ, BAUMOT. Vážně o účasti uvažují VOLVO a TVAJA CNG, probíhají jednání s firmami SOR, Cegelec, EvoBus, Troliga, Iveco, VDL, Caetano, Rošero - P, BMC, Yutong  a desítkami dalších.

 
Vážení obchodní partneři, 

Dovolte, abychom Vás seznámili s veletržním projektem CZECHBUS 2011, jehož cílem je iniciovat v globálním měřítku zvýšení prodeje autobusů a trolejbusů v oblastech střední a východní Evropy. Právě zde dochází  ke kritické situaci, protože autobusy veřejné dopravy přesáhly hranici průměrného věku čtrnácti let a každý rok se toto číslo ještě zvyšuje.

Veletrh je zaměřen komplexně, ale s hlavním zaměřením na ekologicky čisté prostředky veřejné dopravy. Získal nejvyšší možnou podporu státních i nevládních institucí a orgánů v České republice. Partnery veletrhu jsou největší dopravní svazy v České republice, mezinárodní hospodářské komory a  Ministerstvo průmyslu a obchodu České republiky, které nad připravovaným projektem převzalo záštitu.
Vyzýváme bez rozdílu a s plnou vážností všechny evropské výrobce autobusů a komponentů, vč. vybavení, aby se zapojili do procesu, který by ve svém důsledku měl pomoci při obnově vozového parku českých a východoevropských dopravců.

Středoevropský veletrh CZECHBUS 2011 připravuje druhá největší veletržní společnost v České republice,  INCHEBA Praha, která ročně pořádá v hlavním městě ČR 30 na veletrhů. Veletrh CZECHBUS se uskuteční na Výstavišti v Praze -  Holešovicích v Průmyslovém paláci ve dnech 3.11. - 5.11. 2011.
 
Součinnost výrobců autobusů a trolejbusů, profesních dopravních svazů a zástupců státu považujeme za nezbytnou. K dosažení efektivní obměny flotil dopravců je zapotřebí doplnit z výroby několik tisíc nových autobusů ročně.

Pevně věříme, že i vy se připojíte k procesu „součinnosti“  a pomůžete společně s námi a s ostatními hledat nové cesty, jak počet moderních, ekologicky čistých autobusů a trolejbusů na evropských silnicích zvýšit. Jedná se o první projekt – veletrh, kdy se účinně hledají nové formy pro nabídku a poptávku prodeje.
Jsme připraveni Vám zodpovědět Vaše dotazy a na veletrhu Vám připravit ty nejlepší podmínky pro jednání s partnery.

„Cesta na východ začíná v Praze“

 

Dear business partners, 

please allow us to acquaint you with the CZECHBUS 2011 project, the goal of which is to initiate -- on a global scale -- the increase of the sales of buses and trolley buses in the regions of Central and Eastern Europe. A critical situation is occurring in this area as public transit buses have passed the average age mark of fourteen, and this number keeps getting bigger every year.

Although the fair has a comprehensive focus, its main focus is on environmentally friendly means of public transport. The fair has received the highest possible support of state and non-government institutions and authorities in the Czech Republic. The fair’s partners are the largest transport associations in the Czech Republic, international chambers of commerce and the Ministry of Industry and Trade of the Czech Republic, which has taken the project under its patronage.

We call -- without exception and in complete seriousness -- on all European manufacturers of buses, parts, and accessories to join the process that should help in the renewal of the vehicle fleet of Czech and Eastern European transit companies.

The Central European CZECHBUS 2011 Fair is being organized by the second largest fair company in the Czech Republic,  INCHEBA EXPO Praha, which organizes around 30 fairs each year in the Czech capital. The CZECHBUS fair will take place at the Exhibition Grounds in Prague -  Holešovice in the Industrial Palace on November 3 - 5, 2011.
 
We still consider the cooperation of the manufacturers of buses and trolley buses, professional transport associations and state representatives as absolutely necessary. In order to attain the effective renewal of transit companies’ fleets, it is necessary to add several thousand new buses annually from production.

We firmly believe that   will also join the “cooperation” process and that together with us and others you will help us to search for new ways of increasing the number of modern and environmentally friendly buses and trolley buses on European roads. This is the first project -- fair -- where new forms for the supply and demand of sales are effectively being sought.

We are prepared to respond to your questions and to prepare the best conditions for Your firm at the fair for discussions with partners.

“The journey to the east begins in Prague”


PhDr. Jan Novotný      
Director of Strategy and Public Affairs
e-mail:
j.novotny@incheba.cz 

www.incheba.cz
www.czechbus.eu
www.buspress.cz

 


 

Autor: zne

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz