Koncerty v Praze - Los Reyes Del K.O. (esp) Blues sklep v sobotu 4.9.2010

29.08.2010 18:12

Blues-souloví kouzelníci Marcos Coll a Adrian Costa brázdí scény Evropy již dlouhých 20 let. Začínali jako bratrské duo a po nějaké době hráli ve skupině The Tonky Blues Band v Madridu

Blues-souloví kouzelníci Marcos Coll a Adrian Costa

V posledních deseti letech působí po celé Evropě a jsou ozdobou každého festivalu nebo koncertu. Mezi hudebníky, se kterými se v průběhu let objevili na pódiu, jsou např. Mick Taylor (Rolling Stones), Buddy Miles, Buddy Guy, Solomon Burke, The Faboulus Thunderbirds nebo John Mayall. V ČR jste je mohli vidět již několikrát, naposledy v roce 2009, kde se objevili na mezinárodním bluesovém festivalu Fest Blues Kolín.

Ačkoliv do Prahy ze zdravotních důvodů tentokrát nedorazí kytarista a zpěvák Adrian Costa, do Blues sklepu zavítá speciální sestava kolem druhého člena "Losů", foukačkáře a zpěváka Marcose Colla. Do Prahy tak přijede mezinárodní sestava, o které se nám ani nezdálo. Los Reyes Del K.O. All Stars pro tento koncert tvoří Marcos Coll (ESP) – foukací harmonika a zpěv, Jose Funko (ESP) –  kytara, Carlos Dalelane (MZ) – basová kytara a Rico McClarrin (USA) – bicí.

Jose Funko je jeden z nejlepších funkových kytaristů ve Španělsku, který se proslavil s vynikající kapelou Speak Low. Černoch Carlos Dalelane z Mosambiku je zpívajícím baskytaristou žijícím v Berlíně a vyhledávaným po celé západní Evropě. Velkým potěšením je přítomnost dalšího "černého muže", bubeníka Rica McClarrina ze Spojených států amerických, který hrával mj. i s John C. Marshall Bandem.

Koncert se koná ve spolupráci s hudební agenturou Czechblues.com.

více informací: www.bluessklep.cz 

Autor: TZ: Malostranská Beseda

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 20.04.2024

Svátek má Marcela

Citát pro dnešní den

Udělej co můžeš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz