Koncerty v Praze - Los Reyes Del K.O. (esp) Blues sklep v sobotu 4.9.2010

29.08.2010 18:12

Blues-souloví kouzelníci Marcos Coll a Adrian Costa brázdí scény Evropy již dlouhých 20 let. Začínali jako bratrské duo a po nějaké době hráli ve skupině The Tonky Blues Band v Madridu

Blues-souloví kouzelníci Marcos Coll a Adrian Costa

V posledních deseti letech působí po celé Evropě a jsou ozdobou každého festivalu nebo koncertu. Mezi hudebníky, se kterými se v průběhu let objevili na pódiu, jsou např. Mick Taylor (Rolling Stones), Buddy Miles, Buddy Guy, Solomon Burke, The Faboulus Thunderbirds nebo John Mayall. V ČR jste je mohli vidět již několikrát, naposledy v roce 2009, kde se objevili na mezinárodním bluesovém festivalu Fest Blues Kolín.

Ačkoliv do Prahy ze zdravotních důvodů tentokrát nedorazí kytarista a zpěvák Adrian Costa, do Blues sklepu zavítá speciální sestava kolem druhého člena "Losů", foukačkáře a zpěváka Marcose Colla. Do Prahy tak přijede mezinárodní sestava, o které se nám ani nezdálo. Los Reyes Del K.O. All Stars pro tento koncert tvoří Marcos Coll (ESP) – foukací harmonika a zpěv, Jose Funko (ESP) –  kytara, Carlos Dalelane (MZ) – basová kytara a Rico McClarrin (USA) – bicí.

Jose Funko je jeden z nejlepších funkových kytaristů ve Španělsku, který se proslavil s vynikající kapelou Speak Low. Černoch Carlos Dalelane z Mosambiku je zpívajícím baskytaristou žijícím v Berlíně a vyhledávaným po celé západní Evropě. Velkým potěšením je přítomnost dalšího "černého muže", bubeníka Rica McClarrina ze Spojených států amerických, který hrával mj. i s John C. Marshall Bandem.

Koncert se koná ve spolupráci s hudební agenturou Czechblues.com.

více informací: www.bluessklep.cz 

Autor: TZ: Malostranská Beseda

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 26.04.2024

Svátek má Oto

Citát pro dnešní den

Abys mohl vidět duhu, musí napřed přijít déšť.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz