Kuře na šlehačce v PH

24.07.2009 07:00

Kuře na šlehačce v PH

Suroviny:

2 lžíce oleje, brambory, kuřecí maso, sůl, mletý pepř, smetana, trocha mléka, tvrdý sýr

Postup:

Na dno pomalého hrnce (PH) dáme olej a na něj silnější plátky syrových brambor. Osolíme, opepříme a poklademe kousky kuřecího masa. To také osolíme a opepříme, popř. okořeníme oblíbeným kořením na kuře. Zalijeme šlehačkou zředěnou trochou mléka, poklademe plátky tvrdého sýra a zapneme na High, asi na 4hod.

Poznámka:

Sůl používáme poměrně opatrně, při vaření v PH jí není třeba tolik, jako jindy, a navíc - i tvrdý sýr je sám o sobě dost slaný.

www.toprecepty.cz

Autor: cathleen

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 04.05.2024

Svátek má Květoslav

Citát pro dnešní den

Aby ses mohl poučit ze svých chyb, musíš si nejprve své chyby umět přiznat.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz