24.07.2009 07:00
2 lžíce oleje, brambory, kuřecí maso, sůl, mletý pepř, smetana, trocha mléka, tvrdý sýr
Na dno pomalého hrnce (PH) dáme olej a na něj silnější plátky syrových brambor. Osolíme, opepříme a poklademe kousky kuřecího masa. To také osolíme a opepříme, popř. okořeníme oblíbeným kořením na kuře. Zalijeme šlehačkou zředěnou trochou mléka, poklademe plátky tvrdého sýra a zapneme na High, asi na 4hod.
Sůl používáme poměrně opatrně, při vaření v PH jí není třeba tolik, jako jindy, a navíc - i tvrdý sýr je sám o sobě dost slaný.
Autor: cathleen
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Albert
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz