Kuře na šlehačce v PH

24.07.2009 07:00

Kuře na šlehačce v PH

Suroviny:

2 lžíce oleje, brambory, kuřecí maso, sůl, mletý pepř, smetana, trocha mléka, tvrdý sýr

Postup:

Na dno pomalého hrnce (PH) dáme olej a na něj silnější plátky syrových brambor. Osolíme, opepříme a poklademe kousky kuřecího masa. To také osolíme a opepříme, popř. okořeníme oblíbeným kořením na kuře. Zalijeme šlehačkou zředěnou trochou mléka, poklademe plátky tvrdého sýra a zapneme na High, asi na 4hod.

Poznámka:

Sůl používáme poměrně opatrně, při vaření v PH jí není třeba tolik, jako jindy, a navíc - i tvrdý sýr je sám o sobě dost slaný.

www.toprecepty.cz

Autor: cathleen

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 22.11.2024

Svátek má Cecílie

Citát pro dnešní den

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz