02.09.2009 06:00
1 krabice zmrazeného leča | 2 cibule | 5 vařených brambor | 1 hrst podušené rýže | 1/2 kg bůčku | 1 lžíce sádla | 50 g ztuženého tuku
Lečo rozmrazíme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a opečeme je na sádle. Šťávu z masa zalijeme vodou a povaříme. Do dušené rýže přidáme petrželku, červenou papriku a promícháme. Pekáč vymažeme tukem. Polovinu nakrájených brambor do něj vložíme. Navrstvíme směs leča a cibule. Na směs dáme všechnu rýži a opečené maso. Pak znovu směs zeleniny a navrch brambory. Vše zalijeme šťávou z masa a dáme péci.
Autor: jolana1
Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip
Svátek má Cecílie
Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru
2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz