Recepty – uzbecký pilař

02.09.2009 06:00

Recepty – uzbecký pilař

Suroviny:

1 krabice zmrazeného leča | 2 cibule | 5 vařených brambor | 1 hrst podušené rýže | 1/2 kg bůčku | 1 lžíce sádla | 50 g ztuženého tuku

Postup:

Lečo rozmrazíme, brambory a cibuli nakrájíme na kolečka. Maso nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a opečeme je na sádle. Šťávu z masa zalijeme vodou a povaříme. Do dušené rýže přidáme petrželku, červenou papriku a promícháme. Pekáč vymažeme tukem. Polovinu nakrájených brambor do něj vložíme. Navrstvíme směs leča a cibule. Na směs dáme všechnu rýži a opečené maso. Pak znovu směs zeleniny a navrch brambory. Vše zalijeme šťávou z masa a dáme péci.

Poznámka:

www.toprecepty.cz

Autor: jolana1

Líbil se vám článek? Dejte o něm vědět ostatním!

Přidejte svůj komentář k tipu - váš názor nás zajímá

 

Tipy čtenářů

Staňte se redaktory našich stránek a přidejte svůj tip

Nástroje

Odebírejte naše RSS RSS kanál

Dnes je 16.05.2024

Svátek má Přemysl

Citát pro dnešní den

Nikdy neměj strach ze stínů. Prostě znamenají, že někde nablízku je světlo.

Komerční sdělení

Získejte novou profesi !

Nabízíme poslední volná místa v masérském kurzu


www.sweb.cz

Náhled tisku | Vytisknout | Nahoru

2008 – 2009 © Prague Tip | Prohlášení o přístupnosti | Webmaster: c10.cz